Kijk de online bijeenkomst terug

Samen Lelystad Oost hield op 24 januari 2022 een interactieve online bijeenkomst voor partners en professionals in de wijk. Tijdens het event blikten de 120 aanwezigen terug op de dromen die verzameld waren tijdens de vorige bijeenkomst. Maar ze keken ook vooruit. Wat gebeurt er al in de wijken? Welke concrete ideeën kunnen we in gezamenlijkheid oppakken? Hoe kunnen we ontschotten?

Met behulp van de chat en Mentimeter konden deelnemers hun mening geven. Een van de vragen was: hoe zorg jij zelf voor integraliteit? Hier kregen ‘nauw samenwerken met partners’ en ‘verder kijken dan wat ogenschijnlijk mijn verantwoordelijkheid is’ de hoogste scores.

‘Het intensiveren van samenwerken is iets waar we vanaf nu mee kunnen beginnen’, aldus projectmanager Janneke van Eerde. ‘Misschien “wacht je” als professional op “iets dat komen gaat” vanuit de integrale gebiedsaanpak? We zíjn allen vertegenwoordigers van integrale gebiedsaanpak. We werken samen met alle partijen in het veld. Verder kijken dan wat ogenschijnlijk je verantwoordelijkheid is gaat onder meer over ontschotten, een belangrijk thema in deze integrale aanpak. Misschien wel dé manier om de aanpak tot een succes te maken.’

Bekijk de livestream terug

Meest Relevant

Op de hoogte blijven?

Wil jij of wil jouw organisatie ook bijdragen aan Samen Lelystad Oost? Deel je wens of behoefte, bedenk wat je zelf kunt doen en zoek samenwerkingen. Want alleen samen komen we vooruit. Wil je graag op de hoogte blijven van wat we samen in Lelystad Oost voor elkaar krijgen?