Nieuws over Samen Lelystad Oost

Samen Lelystad Oost is een integrale gebiedsaanpak en richt zich op de Zuiderzeewijk, Atolwijk, Boswijk en Waterwijk. Binnen Samen Lelystad Oost werken we samen aan verbetering op het gebied van inkomen, arbeidsparticipatie, opleidingsniveau, gezondheid en veiligheid.

Kick off Kapot Sterk

In onze stad willen we dat alle kinderen veilig kunnen opgroeien en hun dromen kunnen waarmaken. Daarom hebben we Kapot Sterk in het leven geroepen! Dit programma is speciaal ontwikkeld voor kinderen in groep 8. Maar wat houdt Kapot Sterk eigenlijk in?

Lees verder

LOL na school gaat weer van start

LOL na school start weer op 26 februari 2024. Naast het naschoolse aanbod voor basisschoolleerlingen is er ook een programma voor jongeren van Porteum, De Steiger en Aeres. ‘Ook het aanbod begeleiding in basis

Lees verder
Karin Oldekamp Preventie met gezag

Zie je iets dat niet klopt? Meld het!

Zie je criminele activiteiten of heb je het gevoel dat iets niet pluis is? Meld dit. Dit kan ook anoniem. Dit is de belangrijkste boodschap van de in december huis-aan-huis verspreidde flyer in de Zuiderzeewijk.

Lees verder

‘Lelystad laat me niet meer los’

Lelystad krijgt met het programma Preventie met Gezag geld van het Rijk om te voorkomen dat jongeren in de georganiseerde criminaliteit terechtkomen of verder afglijden. Reden voor Trouw Journalist Stefan

Lees verder

Op de hoogte blijven?

Wil jij of wil jouw organisatie ook bijdragen aan Samen Lelystad Oost? Deel je wens of behoefte, bedenk wat je zelf kunt doen en zoek samenwerkingen. Want alleen samen komen we vooruit. Wil je graag op de hoogte blijven van wat we samen in Lelystad Oost voor elkaar krijgen?