Inwoner doe mee en laat je zien, werk samen aan een fijne buurt

De Zuiderzeewijk, Atolwijk, Boswijk en Waterwijk zijn groene en kansrijke wijken. Wijken om trots op te zijn. Maar er zijn ook uitdagingen. Er is armoede, meer mensen dan gemiddeld zijn laaggeletterd en hebben zorgen over de toekomst. Binnen Samen Lelystad Oost werken vele organisaties en inwoners aan deze uitdagingen.

Inspirerende voorbeelden in Lelystad Oost

Er gebeurt heel veel in Lelystad Oost en daar zijn we trots op. We delen graag mooie voorbeelden van inspirerende en succesvolle initiatieven van en voor (betrokken) inwoners.

Plaats een zwaaisteen in jouw buurt

Ken jij ze al, de zwaaistenen? Tegels met een vrolijk handje dat uitnodigt om te zwaaien. Naar elkaar, een voorbijganger of naar iemand in een huis. Samen Lelystad Oost stelt 20 zwaaistenen beschikbaar.

Lees verder

Geef kleur aan jouw wijk

en denk mee

Woon je in de Zuiderzeewijk, Atolwijk, Boswijk of Waterwijk? Ben je op de hoogte van wat er in jouw straat of buurt speelt? Wil je meedenken over het verbeteren van de leefbaarheid in Lelystad Oost? En vind je het leuk en nuttig om dit samen met andere inwoners te doen? Dan komen we graag met jou in contact.

Agenda

praat mee

Wil je meepraten en meedenken? Hier vind je een overzicht van de ingeplande bewonersbijeenkomsten in Lelystad Oost. Voor activiteiten in jouw wijk verwijzen we je graag naar de buurthuizen en wijkcentra in jouw buurt.

Geen evenementen gevonden!

Op de hoogte blijven?

Wil jij of wil jouw organisatie ook bijdragen aan Samen Lelystad Oost? Deel je wens of behoefte, bedenk wat je zelf kunt doen en zoek samenwerkingen. Want alleen samen komen we vooruit. Wil je graag op de hoogte blijven van wat we samen in Lelystad Oost voor elkaar krijgen?

Zwaai je mee?

Heb jij een idee waar in jouw wijk een zwaaisteen moet komen? Laat het ons weten!