Over ons

Samen Lelystad Oost is een integrale gebiedsaanpak en richt zich op de Zuiderzeewijk, Atolwijk, Boswijk en Waterwijk. Dit deel van de stad is door het ministerie van BZK aangewezen als één van de 16 kwetsbare gebieden in Nederland, waar een integrale gebiedsontwikkeling ingezet wordt.

Hier is in 2021 een start mee gemaakt door vooral organisaties in de wijken aan elkaar te verbinden en een gezamenlijk jaarplan te maken. Binnen Samen Lelystad Oost werken vele partijen aan verbetering op het gebied van inkomen, arbeidsparticipatie, opleidingsniveau, gezondheid en veiligheid.

Organisatie

Samen Lelystad Oost is van ons allemaal. Van inwoners, professionals, bestuurders én ondernemers van en in Lelystad Oost.

Programmabureau

Samen Lelystad Oost is van ons allemaal. Van inwoners, professionals, bestuurders én ondernemers van en in Lelystad Oost. Heb je een vraag, initiatief of idee? Zoek de samenwerking op met organisaties die al nauw betrokken zijn bij Samen Lelystad Oost.

Nieuws over Samen Lelystad Oost

Op de hoogte blijven?

Wil jij of wil jouw organisatie ook bijdragen aan Samen Lelystad Oost? Deel je wens of behoefte, bedenk wat je zelf kunt doen en zoek samenwerkingen. Want alleen samen komen we vooruit. Wil je graag op de hoogte blijven van wat we samen in Lelystad Oost voor elkaar krijgen?