‘Onder de indruk van bevlogenheid en betrokkenheid'

‘We waren onder de indruk van de bevlogenheid en betrokkenheid van de professionals in Lelystad Oost en de gezamenlijkheid waarin jullie diverse opgaves aanpakken’, zeiden Erik van Halewijn, Cynthia van der Feen en Gerard Lucius van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid na afloop van hun bezoek aan Lelystad Oost.
 
Zij brachten op 13 november een bezoek aan Lelystad op uitnodiging van wethouder Annemieke Messelink-Dijkstra. Het doel? Horen en zien wat er in dit deel van de stad gebeurt op het gebied van veerkracht en weerbaarheid. Ze hadden waardevolle gesprekken met professionals in de wijken en bezochten onder andere het jongerenlokaal in Atolplaza, de Kluswinkel, de Wold en de Zandbank.
 
‘Het was mooi om te zien hoe de fysieke opgave het (renoveren en verduurzamen van huizen) als breekijzer werd gebruikt om achter de voordeur te komen bij mensen. En zo samen aan de slag te gaan in het sociaal domein.’

Meest Relevant

Op de hoogte blijven?

Wil jij of wil jouw organisatie ook bijdragen aan Samen Lelystad Oost? Deel je wens of behoefte, bedenk wat je zelf kunt doen en zoek samenwerkingen. Want alleen samen komen we vooruit. Wil je graag op de hoogte blijven van wat we samen in Lelystad Oost voor elkaar krijgen?